събота, 21 януари 2012 г.

Пепел от рози

Пепел от рози - сериалът
Наскоро по btv ще започне излъчването на нов сериал. Новият филм, който ще бъде излъчван се казва "Пепел от рози" и за него вече има създаден фенсайт, в който ще се постараем да покажем и разкажем всичко за филма. btv вече го анонсираха, но все още не се знае точната дата на неговото излъчване - предполага се, че ще стане след приключване на "Легендата на Испания". Самият сериал е създаден в Турция през 2010 г. и по жанр е драма. Разказва се за едно обикновено момиче, което една вечер е изнасилено от четирима приятели. 

 Дали поради заглавието или защото българската публика е свикнала вече с турските сериали, но се очаква той да грабне вниманието на зрителите. 
Не случайно и беше направен фен сайт на сериала "Пепел от рози". За разлика от другите сайтове, в него ще се опитаме да ви представим всичко за филма, бихме се радвали на диалог с читателите - да коментираме филма, сериите, играта на актьорите. Това можете да го правите и в коментарите след публикациите или във форума към сериала.
До колкото знам "Пепел от рози" не е истинското име на филма - той се казва "Каква е вината на Фатмагюл". 
Във филма "Каква е вината на Фатмагюл" участват: Берен Саат(Beren-Saat), Енгин Акюрек(Engin Akyürek), Фърат Челик(Firat Celik). Негов режисьор е: Хилал Сарал (Hilal Saral). 
Може да посетите фенсайтът, който е посветен на филма, и разбира се, можете да споделяте очакванията си  а след това и мненията си, както и всичко друго което ви вълнува за този филм.

вторник, 17 януари 2012 г.

Фотография - хоби

Балин Балев - моден фотограф
Много хора се увличат по фотография - тя им е хоби. А с цифровизирането на техниката тя масово навлиза в бита на хората и всеки е изкушен да си купи фотоапарат и да прави снимки. Примерно Балин Балев - моден фотограф не е от тези хора. Превърнал своето хоби в професия той прави хората да показват своята друга, мечтана страна. А как е с вас - вие успявате ли да работите това което мечтаете? Увличате ли се по фотография, снимате ли, купувате ли си скъпа и професионална техника или предпочитате само за себе си да го правите - за собствено удоволствие и за спомен.

Плачещи рози

Червени рози